Arıza sayısı yüzde 30 azaldı

Dicle Elektrik arıza onarım bakım ekipleri, vatandaşlar gibi esnafın da kış şartlarında yaşanan aşırı tüketim yüzünden ortaya çıkan arızaların yol açtığı olası kesintilerden etkilenmemesi için günün 24 saati kesintisiz görev yapıyorlar.

Yaşam Yayın: 28 Ocak 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 28.01.2019 14:49:12
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Bölge genelinde önceki yıla göre arıza sayısı yüzde 30 oranında azalırken, bu durum elektrik kesintilerini de aşağıya çekti. Şebekedeki arızaların, elektrikle ısınma sebebiyle tüketimin anormal düzeyde arttığı dönemde olması sebebiyle Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürlüğü arıza onarım bakım ekipleri 7/24 esasıyla çalışmalarını sürdürüyorlar. Vatandaşlar gibi ticaretle uğraşan esnafın da arızalardan kaynaklanan elektrik kesintilerinden olumsuz biçimde etkilenmemesi için ekipler günün 24 saati kesintisiz görev yapıyorlar. Dicle Elektrik İl Müdürü Yusuf Açar, "Tüketicilerin bu durumdan olumsuz yönde etkilenmemesi için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Konutların yanı sıra ticarethanelerdeki iş akışının olumsuz etkilenmemesi için de ekstra gayret gösteriyoruz’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.