AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi

İki ilçede belediye ve teşkilat ile hedefler masaya yatırıldı

Yaşam Yayın: 13 Ağustos 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 13.08.2025 08:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Batman İl Başkan Yardımcıları, Ağustos ayı daraltılmış ilçe danışma meclisi toplantıları kapsamında Kozluk ve Sason’da bir dizi ziyaret ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

KOZLUK'TA BİRLİK MESAJI

Programın ilk durağı Kozluk oldu. İl Başkan Yardımcıları, Kozluk Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık’ı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından, İlçe Başkanı Hakim Işık’ın ev sahipliğinde daraltılmış ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıya; Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Masum Özel, Teşkilat Başkanı Muhammed Sirinoğlu, Tanıtım ve Medya Başkanı Mensur Müjdeci, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Soysal ile Çevre, Şehir ve Kültür Politikaları Başkanı Mehmet Şah Önlü katıldı. Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise video konferans ile bağlanarak teşkilata birlik ve beraberlik mesajları verdi.

SASON'DA HEDEFLER GÖRÜŞÜLDÜ

Kozluk programının ardından heyet Sason’a geçti. Belediye Başkanı İrfan Demir makamında ziyaret edilerek ilçe projeleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Daha sonra İlçe Başkanı Abdullah Aydemir’in ev sahipliğinde yapılan daraltılmış ilçe danışma meclisi toplantısında, mevcut çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler görüşüldü. Her iki ilçede de teşkilatın saha faaliyetleri, mahalle bazlı organizasyon yapısının güçlendirilmesi ve yerel hedeflerin hayata geçirilmesi konusunda kararlılık vurgulandı. İl Başkan Yardımcıları, Batman’ın tüm ilçelerinde aynı motivasyonla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.