AK PARTİ BATMAN’DA İLÇE YATIRIMLARINI MASAYA YATIRDI

AK PARTİ BATMAN’DA İLÇE YATIRIMLARINI MASAYA YATIRDI

Yaşam Yayın: 07 Mayıs 2026 - Perşembe - Güncelleme: 07.05.2026 18:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aylık belediye başkanları istişare ve değerlendirme toplantısında, Batman merkez ile birlikte Kozluk, Sason, Gercüş, Beşiri ve Hasankeyf ilçelerinin ihtiyaçları ve yatırım öncelikleri ele alındı. Toplantıda ilçelerin altyapı çalışmaları, ulaşım projeleri, sosyal yaşam alanları, gençlik yatırımları, tarım ve kırsal kalkınma projeleri ile vatandaşların taleplerine yönelik çalışmalar hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

“HER İLÇEMİZ AYRI BİR DEĞER''

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, AK Parti belediyeciliğinin yalnızca günü kurtaran hizmet anlayışına dayanmadığını, şehirlerin geleceğini inşa eden vizyoner yatırımları esas aldığını söyledi. Batman’ın tüm ilçelerinin farklı alanlarda önemli potansiyele sahip olduğunu belirten Şansi, şu ifadeleri kullandı: “Batman’ımızın her ilçesi ayrı bir değere, ayrı bir potansiyele sahiptir. Kozluk’un üretim gücü, Sason’un doğa ve tarım potansiyeli, Gercüş’ün tarihi ve kültürel yapısı, Beşiri’nin gelişen yatırım alanları, Hasankeyf’in turizm vizyonu bizim için büyük bir zenginliktir. Hedefimiz; her ilçemizin potansiyelini doğru yatırımlarla daha ileri taşımaktır.” AK Parti teşkilatlarının sahadaki koordinasyonuna da dikkat çeken Şansi, vatandaşlarla sürekli temas halinde olduklarını belirterek, hizmet odaklı çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.