‘Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’ hizmet vermeye hazır

Vali Ekrem Canalp, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde öğrenci alımının yapıldığı Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde yakın zamanda hizmet verecek olan ‘Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 14:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Ekrem Canalp, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde öğrenci alımının yapıldığı Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde yakın zamanda hizmet verecek olan ‘Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Batman Üniversitesi merkez kampusu rektörlük binasının giriş katında yer alan merkezde incelemelerde bulunan Vali Canalp, teçhizat montajının yapıldığı poliklinik odalarını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Veysel Eratila, “Fakülte hizmet vermeye hazırdır. Batman üniversitesi Diş Hekimliği Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi hizmet vermeye başladığında şehrimizde sevk edilen branş kalmayacaktır. Yaklaşık 3-4 ay gibi bir süre içerisinde merkezimizin hizmet vermesi öngörülmektedir. Ayrıca yapılması planlanan Diş Hekimliği Fakültesi daimi binası çalışmaları da ilerlemektedir. Sağlık Bakanlığı’na bağlı olan 720 yataklı hastanenin yanında yapılması planlanan ana binamızın da proje çalışmaları tamamlanmış olup Sağlık Bakanlığı’nda ön izin alınmış durumdadır. Bu yıl içerisinde ihale sürecinin yapılıp temel atılması planlanmaktadır” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.