AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

Fen İşleri ve BASKİ Müdürlükleri tarafından alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan yerlerde Park ve Bahçeler Müdürlüğüne peyzaj ve yeşillendirme çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor.

Yaşam Yayın: 22 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 22.12.2020 13:45:38
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Fen İşleri ve BASKİ Müdürlükleri tarafından alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan yerlerde Park ve Bahçeler Müdürlüğüne peyzaj ve yeşillendirme çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Bir yandan Çamlıca, Tilmerç ve Gültepe Mahallelerinde park yapım çalışması gerçekleştiren ekipler diğer yandan da Yeni Hal Yolu, Üniversite Caddesi ve Mezopotamya Caddesinde 168 adet çınar ve dış budak fidanı dikim çalışmasına başladı. Yaz-Kış demeden çalışma gerçekleştiren ekipler yeni park alanlarında uzman ekiplerce çökmelere karşı zemin dolgu işleminin ardından fidan ve mevsime uygun çiçek ekimi ile peyzaj çalışması gerçekleştirecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.