30 KASIM'DA ANKARA'DA OLACAKLAR

KESK Batman Şubeler Platformu bütçe konusundaki taleplerini dile getirmek için Atatürk Parkı bitişiğindeki Yılmaz Güney buluşma noktasında basın açıklaması yaptı.

Yaşam Yayın: 16 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2024 14:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman Eğitim-Sen, (KESK Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu ve BTS Birleşik Taşımacılık Sendikası) temsilcileri yaptıkları basın açıklamasında 30 Kasım'da Ankara'da yapılacak geniş katılımlı eyleme hazırlandıklarını duyurdu. Mevcut bütçenin kamu çalışanlarının ihtiyaçlarını karşılayamadığını, sosyal devlet anlayışına uygu bir bütçenin oluşturulmasına dikkat çeken emekçiler, Ankara'daki eylem için destek istedi. Kitle adına basın açıklamasını okuyan Ramazan Bilmez, eğitim ve sağlık talebi gibi temel hizmetlerin özelleşmesine yönelik adımların durdurulması ve kamu emekçilerine yönelik ekonomik iyileştirmelerin yapılmasının gerektiğine dikkat çekti. 30 Kasım’da Ankara'da gerçekleşecek olan merkez miting ile emeğin kürsüsünde olacaklarını ifade eden Bilmez, ''Türkiye'de kamu emekçilerinin sıkıntılarına dikkat çekmek ve taleplerin karşılanması için tepkimizi ortaya koyacağız. Toplumun her kesimini kamu hizmetlerinin nitelikli ve erişilebilir olması içi verilen mücadeleye destek olmasını istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.