2 PORTATİF HAVUZ AÇILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde başlatılan 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında Batman’da 2 portatif havuz açıldı.

Yaşam Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 15:02:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde başlatılan 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında Batman’da 2 portatif havuz açıldı. Proje kapsamında 8-17 yaş arasındaki kız ve erkek birçok öğrenci haftanın 5 günü ayrı seanslarda yüzme öğrenecek. Yüzme eğitimleri pandemi şartlarına uygun, sosyal mesafeli ve bakanlığın uygun gördüğü şartlarda veriliyor. Havuz kurslarına yeni başlayan öğrencilere Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ücretsiz bone hediye etti. Ateşleri ölçülerek havuza alınan çocuklar mutluluklarını gizleyemedi. Daha önce Batman Çayında yüzdüklerini belirten çocuklar da havuzların açılmasından memnun kaldıklarını, bundan sonra havuzda yüzeceklerini söyledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Şafi Özperk, "Bakanlığımızın Batman'a kazandırdığı 2 portatif havuzunun açılışını öğrencilerimizle beraber yapıyoruz. Batman merkez ve Gercüş ilçemizde toplam 2 portatif havuzumuz hizmete girdi. Antrenörlerimiz ve cankurtaranlarımızla Bakanlığımızın başlattığı ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında yüzme eğitimlerimiz başladı. Bu havuzlarla beraber Batman merkezde havuz sayımız 5’e çıktı. İlçelerde ise Gercüş ve Kozluk’ta birer havuz olmak üzere toplamda 7 havuzumuz oldu. " dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.