12. Sınıf öğrencilerine destekleme ve yetiştirme kursu

Vali Hulusi Şahin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde görevli olan eşi Ebru Şahin ile birlikte, Batman Fen Lisesinde eğitim alan 12. sınıf öğrencilerine yönelik Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursu’na (DYK) katılan öğrencileri ziyaret etti.

Gündem Yayın: 21 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.09.2020 16:15:14
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde görevli olan eşi Ebru Şahin ile birlikte, Batman Fen Lisesinde eğitim alan 12. sınıf öğrencilerine yönelik Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursu’na (DYK) katılan öğrencileri ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdussamed Oral, HEM Müdürü Bilal Serik, Fen Lisesi Müdürü İsmet Ürüt ve öğretmenler hazır bulundu. Covid-19 salgını nedeniyle gerçekleştirilemeyen yüz yüze eğitimleri telafi etmek amacıyla,  Fen Lisesi öğretmen ve yöneticileri tarafından, okulun 12. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen kursları ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, sınıfları tek tek dolaşarak verilen kurslar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Şahin, verilen emeğin ve gösterilen fedakârlığın karşılığını, girecekleri sınavda mutlaka alacaklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.