1 MAYIS'I ÇALIŞARAK GEÇİRDLER

1 MAYIS'I ÇALIŞARAK GEÇİRDLER

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 01.05.2023 18:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Batman'da işçiler, 1 Mayıs kutlamalarını işlerinin başında geçirmeye devam etti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, yurt genelinde alanlarda coşkuyla kutlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil olarak ilan edilmesinden sonra kamu kurumlarında işçi statüsünde çalışan işçiler tatil yaparken, özel sektörde çalışan temizlik görevlisi, oto tamir ustaları ve çırakları, kağıt toplayıcıları, simit satanlar, ayakkabı boyacısı ve inşaat çalışanları gibi emekçiler ise bu günü çalışarak geçirdi. 

Her zaman işlerinin başında olduğunu belirten matbaa çalışanı Bünyamin Ayaz, “Bize istirahat yok, çalışıyoruz. Bazıları şu anda istirahat yapıyor, biz şu anda çalışıyoruz. 38 yıldır çalışıyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.