NASIROĞLU VE ŞİMŞEK'TEN MORAL ZİYARETİ

NASIROĞLU VE ŞİMŞEK'TEN MORAL ZİYARETİ

Spor Yayın: 29 Haziran 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 29.06.2026 16:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Batman Petrolspor'u ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerinde bulundu. Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, yeni sezon kamp çalışmalarını Bolu'da sürdüren Batman Petrolspor'u ziyaret etti. Ziyarete Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya, Abdulaziz Aydın ve AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi de katıldı.

''BAŞARI ORTAK EMEĞİN ÜRÜNÜ''

Teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen heyet, yeni sezon öncesinde takıma moral vererek başarı temennilerini iletti. Futbolcularla sohbet eden Nasıroğlu ve Şimşek, sezon hazırlıkları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Petrolspor'un elde ettiği başarıların futbolcuların, teknik ekibin, kulüp yönetiminin ve takımı her koşulda destekleyen Batmanlıların ortak emeğinin sonucu olduğunu söyledi. Yeni sezonda da takımın aynı azim ve kararlılıkla mücadele edeceğine inandığını belirten Nasıroğlu, "Batman Petrolspor'a başarılı, sakatlıksız ve zaferlerle dolu bir sezon diliyorum." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.