‘KENAR MAHALLE KAVRAMINI KALDIRACAĞIZ’

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, ilk iftarını vatandaşlarla birlikte açtı.

Asayiş Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 13:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, ilk iftarını vatandaşlarla birlikte açtı. Necat Nasıroğlu Külliyesinde verilen iftar programına katılan Başkan adayı Ceylan, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

“İFTAR ÇADIRLARI KURACAĞIZ”

Necat Nasıroğlu Külliyesindeki iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Necat Nasıroğlu Külliyesinin Batman halkının ortak kullanımı için inşa edildiğine dikkat çekerek, “Külliye Batman’ın tüm mahallelerinde ve dahil ilçelerin bu tesisten yararlanması için inşa edildi” dedi. Ceylan, ''Batman Milletvekilimiz sayın Ferhat Nasıroğlu, kentin yarınları için güzel umutlar inşa ediyor. Biz de her ne görev olursa bu yolda katkı sunmak için gönüllüyüz. İnşallah Belediyeyi kazandığımızda Ramazan aylarında şehrimizin tüm noktalarına iftar çadırları kuracağız. Ramazan ayının ruhuna yakışır olarak düzenlenen şenlikleri tüm mahallelerimize de yayacağız'' ifadelerini kullandı. Batman'da merkezde bulunan hizmetleri, tüm mahallelere eşit şekilde götüreceklerini de kaydeden Ceylan, “Bizim projelerimiz arasında her mahalleye kreş, etüt ve kurs merkezleri yer alıyor. Tüm mahallelerimize adil bir hizmet götürerek kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.