‘YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİYİZ’

Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, İl Genel Meclis Başkanı A.Vahap Akbaş, Merkez ilçe Başkanı Yusuf Bülbül ve İl Gençlik Başkanı Tolga Genç ile Batman'daki basın mensuplarıyla buluşan Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Güneydoğu'da Diyarbakır'dan sonra en gelişmiş il olduğunu söyledi.

Gündem Yayın: 02 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.09.2019 14:25:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, İl Genel Meclis Başkanı A.Vahap Akbaş, Merkez ilçe Başkanı Yusuf Bülbül ve İl Gençlik Başkanı Tolga Genç ile Batman'daki basın mensuplarıyla buluşan Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Güneydoğu'da Diyarbakır'dan sonra en gelişmiş il olduğunu söyledi. Milletvekili Özdemir, Batman'daki sağlık, ulaşım, yol, eğitim ve turizm alanındaki yatırımların takipçisi olduklarını, kentte bazı eksikliklerin olabileceğine dikkat çekerek son dönemdeki tasarruf tedbirlerinden dolayı bazı yatırımların aksadığını buna rağmen Batman'ın yatırımda pay aldığını ve Türkiye'de sayılı iller arasında olduğuna dikkat çekti. Batman OSB’deki tekstil ve imalatçılara büyük imkanlar sunulduğunu belirten Milletvekili Özdemir, “Yatırımcıya kolaylık sağlamak için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Sadece tekstil alanında 227 işletmede 18 bin kişinin çalışıyor. Bu Batman için iyi bir istihdam alanı. Batman dışından gelen yatırımcıya destek olmak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

“KİMSEYE KANMAYIN”

Basın mensuplarıyla buluşan Milletvekili Ziver Özdemir ile İl Başkanı Akif Gür, Beşiri'de yapılan açık cezaevi için alınacak 900 kişilik eleman alımı için vatandaşlardan para karşılığı için vaatlerde bulunanların Savcılığa suç duyurusunda bulunmalarını istedi. Vatandaşın hakkını gasp eden bu kişilerin deşifre edilmesinin gerektiğini, alımların KPSS ile mülakatlar sonucunda yapılacağını belirttiler. Özdemir ve Gür, para karşılığı iş yapanların mutlaka şikayet edilmesini, yargının yanı sıra Ak Partinin hukuk birimlerine de şikayetin bildirilmesini isteyerek, “Bunların yakasına yapışıp hesap sormaya hazırız” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.