Voleybolda başarı

Şanlıurfa ‘da Aralık ayında yapılan Analig (Anadolu Yıldızlar Ligi) Voleybol kızlar grup maçlarında Batmanlı kızların rüzgârı esti.

Yayın: 02 Ocak 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 02.01.2019 17:00:59
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Gaziantep ve Hakkâri takımlarını üstün bir oyunla yenmeyi başaran Batman voleybol kız takımı ismini çeyrek finale yazdırmayı başardı.  15-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Batman’da oynanacak olan çeyrek final müsabakaları için voleybol takımı antrenmanlarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı antrenörlerden Aziz Erim, Esra Yılmaz ve Hakkı Yıldız nezaretinde sürdürüyor.

“KIZLARIMIZ BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”

Batman’da voleybola gönül veren kızların kendilerini gururlandırdığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, sağlam alt yapı ve özverinin sonucunda başarının kaçınılmaz hale geldiğini söyledi. İl Müdürü Eren; “Öncelikle filenin sultanları kızlarımızı ve antrenörlerimizi kutlarım. Aynı başarının çeyrek, yarı final ve final müsabakalarında da geleceğine olan inancım tamdır. 15-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Batman’a gelecek takımlarımıza en iyi bir şekilde ev sahipliği yapıp, şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.