VIP C9’dan ‘Tercih Danışma Merkezi’

Batman’da yeni eğitim öğretim sezonunda hizmet vermeye başlayacak olan VIP C9 Kurs Merkezi ‘Ücretsiz Tercih Danışmanlığı’ görevi üstlenecek.

Yayın: 21 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 21.07.2019 18:04:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da yeni eğitim öğretim sezonunda hizmet vermeye başlayacak olan VIP C9 Kurs Merkezi ‘Ücretsiz Tercih Danışmanlığı’ görevi üstlenecek. Batman’da 9 kişilik sınıflarda eğitim faaliyetine başlayan VIP C9 Kurs Merkezi, üniversite sınavına girip tercih verecek olan tüm gençleri ‘Ücretsiz Tercih Danışma Merkezi’ için Kurs Merkezine davet etti. YKS sınav sonuçlarının ve tercih kılavuzunun yayınlanmasıyla hizmet vermeye başlayan ‘VIP C9 Ücretsiz Tercih Danışma Merkezi’ üniversite öğrencileri adaylarını bekliyor. ‘Alanında uzman rehber öğretmenlerimize danışmadan tercih yapmayınız’ sloganıyla öğrencileri Gültepe Mahallesi Sanayi Sitesi Girişi TRC Petrol yanında bulunan kurs merkezine davet edip üniversite tercihi yapacak öğrencilerin doğru bir tercih yapabilmeleri adına danışmanlık hizmeti verildiğini aktaran Eğitimci İş Adamı Cuma Dişikırık, “ÖSYM’nin belirlediği tercih süreci boyunca hizmet verecek olan danışma merkezimizde, üniversite adayı gençlerimize hayatlarının en önemli tercihlerinden birini yaparken destek oluyoruz” dedi. Her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ifade eden Dişikırık, “VIP C9 Kurs Merkezimizde kurduğumuz ‘Ücretsiz Tercih Danışma Merkezi’ üniversite adayı gençlerimizin hayalini kurdukları üniversitelere yerleşmeleri adına destek olacağız. Hayatlarının en önemli tercihlerinden birini yaparken destek almak isteyen öğrenci kardeşlerimiz, Tercih Danışma birimimizi 23-29 Temmuz tarihlerinde 09:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edebilirler” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.