UCİM’den eğitim semineri

Uluslararası Çocuk İstismarı İle Mücadele (UCİM) Derneği Batman Temsilciliği tarafından çocuk istismarıyla mücadeleye yönelik olarak Batman Eczacılar Odası Konferans Salonunda eğitim semineri verildi.

Gündem Yayın: 17 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.02.2020 12:52:31
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Uluslararası Çocuk İstismarı İle Mücadele (UCİM) Derneği Batman Temsilciliği tarafından çocuk istismarıyla mücadeleye yönelik olarak Batman Eczacılar Odası Konferans Salonunda eğitim semineri verildi. Bir Kalp Bin Umut Platformuyla ortaklaşa düzenlenen eğitim seminerinde konuşan UCİM İl Koordinatörü Semra Yansıt, Ucim kimdir ve ne yapar konularında katılımcıları bilgilendirdi. Yansıt, “ Ucim’de ihbar et butonu olmaktadır. Herhangi bir istismar durumu olduğunda çoğu aile nereye gideceğini bilmiyor. Nereye gideceğini bilmemekle beraber, güven problemi yaşıyorlar. Ucim bunu gizli tutmaktadır. İhbar butonuna basıyorsunuz ve bütün davalarınızla Ucim ilgileniyor” dedi. İl Koordinatörü Yansıt’ın ardından konuşan Avukat Adile Gürbüz de, çocuk ihmal ve istismarının hukuki boyutunu anlattı. Uzman Psikolog Doğan Büyüktaş ise, çocuk ihmal ve istismarının psikolojik boyutu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.