Türkiye şampiyonundan Şahin’e ziyaret

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen salon yürüyüş yarışmalarında, Belediye Atletizm Takımı U14 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Can Akbaba Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin’i ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 16 Ocak 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.01.2019 16:15:39
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
Google News

 İstanbul’da düzenlenen 2019 sezonundaki ilk salon yürüyüş yarışmasında, U14 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Can Akbaba Belediye Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin’i makamında ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.  Türkiye Şampiyonasında göstermiş olduğu başarıdan dolayı Can Akbaba ve teknik ekibi tebrik eden Kulüp Başkanı Şahin, genç sporcuya çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.