Tilmerç’te koordineli çalışma

Tilmerç Mahallesi 3814. sokaktaki kanalizasyon sorunu BASKİ ve Fen İşleri Müdürlüklerine bağlı ekiplerin ortak çalışmasıyla giderilerek sokak trafiğe açıldı.

Gündem Yayın: 16 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2020 12:30:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tilmerç Mahallesi 3814. sokaktaki kanalizasyon sorunu BASKİ ve Fen İşleri Müdürlüklerine bağlı ekiplerin ortak çalışmasıyla giderilerek sokak trafiğe açıldı. Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Müdürlüğü ekipleri Alo 153 hattına yapılan ihbarı değerlendirerek, kanalizasyon hattında meydana gelen sorunu çözdü. BASKİ ekiplerinin gerçekleştirdiği 1 metre genişliğinde ve 190 metre uzunluğundaki kanalizasyon hattındaki yenileme işleminin ardından Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Tilmerç Mahallesi 3814 sokağı ulaşıma açmak için seferber oldu. 12 personel, 1 kepçe, 2 kamyon, 1 silindir, 1 mini kepçenin çalıştığı sokakta toplam 38 ton sıcak asfalt kullanıldı. Tilmerç Mahallesi 3814 sokak sakinleri, Batman Belediyesinin alt ve üst yapı çalışmasını kısa sürede tamamlamasından ötürü belediye yetkililerine teşekkür etti. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz da belediye çalışmalarının vatandaşların geliş gidişlerini engellemeyecek şekilde yapılarak tamamlanması konusunda belediye personelinin hassas davrandığını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.