Taziye evlerine bakım ve onarım

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Batman merkezde bulunan taziye evlerinde iç ve dış bakım ve tadilat gerçekleştirerek eksikliklerini gideriyor.

Yaşam Yayın: 09 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 09.10.2019 17:01:25
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Batman merkezde bulunan taziye evlerinde iç ve dış bakım ve tadilat gerçekleştirerek eksikliklerini gideriyor. Batman’da taziye kültüründe önemli bir yeri olan taziye evlerinin tam kapasite ile vatandaşlara hizmet vermesi için kolları sıvayan Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, taziye evlerinde bakım ve tadilat çalışmasını sürdürüyor. Taziye evlerinin her türlü bakım ve onarımlarını gözden geçiren ekiplerimiz, halka eksiksiz hizmet için ağaç budama ve çitlerdeki süs bitkilerini de budayarak bakımdan geçirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.