Sorunlara yerinde çözüm

Mahalle sakinlerinin muhtarlıklara ilettikleri sorunlarını yerinde inceleyen Batman Belediyesi Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, halkla mahallelerde buluşarak soruna çözüm buluyor.

Gündem Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 18:41:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mahalle sakinlerinin muhtarlıklara ilettikleri sorunlarını yerinde inceleyen Batman Belediyesi Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, halkla mahallelerde buluşarak soruna çözüm buluyor. 19 Mayıs Ortaokulu karşısında bulunan Kervan Caddesinde Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek incelemelerde bulunan Eş Başkan Dr. Demir, altyapı ve üstyapı konusunda belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu’ndan bilgi alarak, mahallelinin sorunlarına çözüm bulunması için ilgili birim çalışanlarına talimat verdi.

Çevre sakinlerinin İluh Deresi kenarına atılan moloz yığınlarının kaldırılması, 918. Sokakta bulunan kaldırım taşları ile Güneykent Mahallesi 3146, 3148 sokaklarda yer altı problemlerinin çözümü noktasında yerinde incelemede bulunan Eş Başkan Dr. Demir, sorunların çözülmesi için gerekenin en kısa zamanda yapılması talimatı verdi. Eş Başkan Dr. Demir, bölgede hayvancılıkla uğraşan vatandaşları uyararak kanalizasyon bacalarının ve borularının tıkanmaması için hayvansal atıkların kanalizasyon borularına atılmamasını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.