Seracılara malzeme desteği

Batman’da seracılığın geliştirilmesi ve mevcut seracılık kapasitelerinin artırılması için yürütülecek çalışmaların ele toplantıda Vali Hulusi Şahin, yeni sera yapacak çiftçilere naylon desteğinde bulunacaklarını ifade etti.

Yaşam Yayın: 23 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 23.02.2020 16:23:30
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Batman’da seracılığın geliştirilmesi ve mevcut seracılık kapasitelerinin artırılması için yürütülecek çalışmaların ele toplantıda Vali Hulusi Şahin, yeni sera yapacak çiftçilere naylon desteğinde bulunacaklarını ifade etti. Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Mehmet Demir, Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, ziraat mühendisleri ve seracılık yapan çiftçiler katıldı. Merkeze bağlı Balpınar Beldesi ve bağlı Zorköy’de yapılan seracılık tarımının ele alındığı toplantıda, mevcut kapasitenin arttırılması için yürütülecek çalışmalar görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.