ŞEMSİYELER DÖKÜLÜYOR

Geçtiğimiz yıl alt ile üst yapısı yapılan esnafların talebi üzerine adına Hasankeyf Sokağı verilen meydan mahallesindeki 1106 sokaktaki led ışıklı şemsiyeler bir yılını doldurmadan yırtılarak dökülmeye başladı.

Gündem Yayın: 13 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.01.2020 17:25:43
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Geçtiğimiz yıl alt ile üst yapısı yapılan esnafların talebi üzerine adına Hasankeyf Sokağı verilen meydan mahallesindeki 1106 sokaktaki led ışıklı şemsiyeler bir yılını doldurmadan yırtılarak dökülmeye başladı. 2019 yılı Mart ayında yaptırılan 325 metre uzunluktaki Hasankeyf Sokağındaki rengarenk led ışıklı süs şemsiyeler bir yılını doldurmadan yırtılarak dökülmeye başladı. Batman ve bölgedeki sıcaklara dayanıklı olmayan yüzlerce şemsiyenin yırtılmaları esnaf ve vatandaşı da üzdü. Meydan Mahallesindeki Hasankeyf Sokağına güzel bir görünüm kazandıran ve bir çok vatandaşın sokakta selfi fotoğraflarının çektirdiği Şemsiyeli Sokak yırtık şemsiyelerle anılmaya başladı. Esnafların, kalitesiz şemsiyelerle göz boyandığını, sadece göz boyama niyetiyle yapılan bu hizmete harcanan paraların yazık olduğuna dikkat çekerek tepkilerini dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.