Savcı Ekren’in kitapları ilgi gördü

İstanbul Bölge Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Batmanlı Asım Ekren’in yazdığı 2 kitap piyasaya çıktıktan sonra büyük ilgi gördü.

Yaşam Yayın: 19 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 19.06.2019 14:27:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul Bölge Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Batmanlı Asım Ekren’in yazdığı 2 kitap piyasaya çıktıktan sonra büyük ilgi gördü. “Haberlere karşı yasal haklar ve doktor ile sağlıkçılara şiddetin hukuki boyutu ve sonuçları” isimli 2 kitap yayınlayan hemşerimiz C. Savcısı Asım Ekren, kitaplarının aydınlatıcı ve yol gösterici olduğunu söyledi. Mesleki konuları içeren 2 kitabın, ilgililerine kolaylık sağlayıp yol gösterdiğini ifade eden Cumhuriyet Savcısı Ekren, “Amacım gazetecilik mesleğini icra edenlere yol göstermek, doktor ve sağlıkçılara şiddetin hukuki boyutu ile sonuçlarını anlatmak ve yasal açıdan değerlendirme yapmaktır. Piyasaya çıkan kitaplarım tamamen yasaların işleyişine bağlı olarak kaleme alınmıştır” dedi. Uzun süredir İstanbul basın ve spor suçlarına bakması nedeniyle mesleki tecrübelerini paylaştığını belirten Ekren, insanlara faydalı olabilmek amacıyla kitap yazımına devam edeceğini ve bu kitaplardan elde edilecek ve payına düşecek gelirin tamamını öğrencilere bağışlayacağını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.