‘Sanal Hayatta Kaybettiğimiz Gerçekler’ sunumu yapıldı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi liderleri, 19 Mayıs Mahallesinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinde öğrencilere ‘Sanal Hayatta Kaybettiğimiz Gerçekler’ konulu konferans verdiler.

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2019 14:31:43
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi liderleri, 19 Mayıs Mahallesinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinde öğrencilere ‘Sanal Hayatta Kaybettiğimiz Gerçekler’ konulu konferans verdiler. Günümüzde sanal âleminin faydalı işler dışında, faydasız konularda daha çok gereksiz zaman harcandığını belirten Gençlik Liderleri, öğrencilere doğru ve kısıtlı kullanmaları hakkında tavsiyelerde bulundular. Verilen seminerde konuşan Gençlik Merkezi Liderleri; “Günümüzde sanal âlemi, sohbet etmek, film izlemek, oyun oynamak ve buna benzer alanların dışında kendimizi geliştirici ve yeni bilgilerin öğrenilmesi konusunda kullanmamız gerekir. Özellikle gençler sosyal medya ve sanal âlemde gereksiz çok zaman harcıyor. Buna dikkat etmemiz gerekir. Hayatımızın ilerleyen zamanlarda sanal alemde boşa harcanan zamana çok üzüleceğiz. Ne kadar büyük hatalar yaptığımızı anlayacağız” diye bilgilendirmelerde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.