‘Renkli Kalemler’ okuyucuyla buluştu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Batman Şubesi ve Yapı Kredi Bankası'nın işbirliğiyle öğrenciler tarafından çıkarılan “Renkli Kalemler” gazetesi okuyucuyla buluştu.

Gündem Yayın: 15 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2019 17:00:40
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Batman Şubesi  ve Yapı Kredi Bankası'nın işbirliğiyle  öğrenciler  tarafından çıkarılan “Renkli Kalemler” gazetesi okuyucuyla buluştu. Çocuklar tarafından çıkarılan gazetenin ilk sayısı için TEGV Batman Şubesi'nde düzenlenen programa; Vali Hulusi Şahin, eşi Ebru Şahin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Görevlileri, eğitim gönüllüleri ve öğrenciler katıldı. TEGV Batman Şubesinde gerçekleştirilen eğitim çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Şahin, eğitim gönüllülerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gazeteyi çıkaran öğrenciler tarafından sunulan ‘gazetecilik’ skecinin ardından program sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.