Piri Reis’in öğrencileri Avrupa yolcusu

Batman Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilişim teknolojileri öğrencileri, önümüzdeki günlerde Avrupa'nın 3 farklı ülkesinde staj faaliyetleri gerçekleştirecek.

Yaşam Yayın: 11 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2019 16:10:55
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Okul Müdürü, Hasan Keskin, “Öğrencilerimizden 18'i, her ülkeye 6 öğrenci staja gönderilecek,  İtalya'nın Vasto, İspanya'nın Marbella, Almanya'nın ise Dorsten şehirlerine düzenlenen hareketliliklerde yer alacaklar, bu hareketliliklerde gerçekleştirecekleri stajlar sonrasında da Android ve IOS sistemlerde uygulama programlama stajları ile, Batman’a uygulama kodlama konusunda yetişmiş, yetkin bireyler olarak döneceklerdir. Projeye katılım sağlayacak öğrencileri şeffaf bir şekilde seçim yaptık. Öncelikle öğrencinin yüzde 90 oranında bilişim donanım becerisi, yabancı dil ders notu,disiplin ve onur durumu göz önünde bulunarak uygun öğrencileri mülakata aldık ve 18 asil ile 14 yedek öğrencimizi belirledikten sonra  gerekli bilişim ve yabancı dil eğitimlerine başladık” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.