‘Peygamber aşkını haykırmaya çalışıyoruz’

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğinin çok güzel bir program olduğunu ve büyük bir heyecan duyduklarını belirten ilahi sanatçıları, bu tür hayırlı etkinliklerde yer alıp destek verdiklerini ifade ettiler.

Gündem Yayın: 15 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2019 16:59:34
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğinin çok güzel bir program olduğunu ve büyük bir heyecan duyduklarını belirten ilahi sanatçıları, bu tür hayırlı etkinliklerde yer alıp destek verdiklerini ifade ettiler. Ses sanatçıları Mehmet Ali Oğuz, Burhaneddin Cebba, Nezir Güler, Ömer Güneş, Abdullah Olam ile Peygamber Sevdalıları Erkek ve Kız İlahi Grubunun seslendirdiği ilahiler, alanda coşkulu anların yaşanmasına neden oldu. Seslendirdikleri ilahilere eşlik eden katılımcılar neredeyse etkinlik boyunca tekbir ve salâvatları dillerinden düşmedi. Programdan duydukları memnuniyeti dile getiren ilahi sanatçıları, "Bu sene Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın Batman'da Peygamber Efendimizle ilgili düzenlediği 11'nci etkinliktir. 11 yıldır biz burada elimizden geldiği kadar Allah'ın bize bahşettiği sesle Peygamber aşkını haykırmaya çalışıyoruz. Buradaki duygular dille anlatılamaz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.