OSB’de fabrikalar açılmaya devam ediyor

Vali Hulusi Şahin, Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni açılan karton kutu ve koli üretimi yapan ‘Aslan Ambalaj’ fabrikasını ziyaret etti.

Gündem Yayın: 24 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.02.2021 17:28:39
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin, Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni açılan karton kutu ve koli üretimi yapan ‘Aslan Ambalaj’ fabrikasını ziyaret etti. Üretime yeni başlayan fabrikayı ziyaret eden Vali Şahin, işletme sahibi Hıfzullah Özoğul’dan üretim faaliyetleri hakkında bilgi alarak, yeni tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu. 4 bin m2 kapalı alanı ile toplamda 10 bin m² üzerine kurulu olan ve yaklaşık 15 kişinin istihdam edildiği tesiste; baskılı ve baskısız kutu imalatının yapıldığını belirten Özoğul, Batman’ın yanı sıra bölge illerinin de ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti. Fabrika ziyaretinde Vali Şahin’e; İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Remzi İnsel ve Mehmet Hadi Yalçın ile OSB Müdürü Zeynep Akbel eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.