Oryantring turnuvası ilgi gördü

Batman’da yapılan Oryantring turnuvası ilgi gördü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaptığı Oryantiring yarışması, küçük, yıldız ve büyük kız/erkek kategorileri olmak üzere 6 kategoride 90 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Yayın: 18 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 18.12.2019 17:07:48
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Batman’da yapılan Oryantring turnuvası ilgi gördü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaptığı Oryantiring yarışması, küçük, yıldız ve büyük kız/erkek kategorileri olmak üzere 6 kategoride 90 sporcunun katılımıyla yapıldı. Oryantiring haritası çizilmiş olan 19 Mayıs Spor Tesisleri ve çevresindeki sokakları kapsayacak şekilde yapıldı. Sporcular, sokaklara ve spor tesislerine yerleştirilen hedefleri haritada verilen sıraya göre en hızlı şekilde bulmak için yarıştılar. 19 Mayıs Spor Salonunda yapılan ödül törenine sporcu, öğretmen ve velilerin yanı sıra Batman Gençlik Spor İl Müdürü M.Şafi Özperk, Gençlik Spor Şube Müdürü Musab Baran, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr ve Spor Şube Şefi Gökhan Aslan da katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.