Öğrencilere ikram

AK Parti Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi Başkanlığı, kütüphanede çalışan öğrencilere simit, kek, börek ve meyve suyu ikramında bulundu.

Gündem Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 11:43:45
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

AK Parti Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi Başkanlığı, kütüphanede çalışan öğrencilere simit, kek, börek ve meyve suyu ikramında bulundu. Kültür Merkezi kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerle sohbet eden Yeni Seçmen Birim Başkanı Veysel Kansıran, öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Öğrencilere ikramda bulunan Kansıran; "Buraya kitap okumaya, ders çalışmaya gelen insanlar acıkabiliyor.  Yemek yemeleri gerekiyor ama o da çok büyük bir zaman kaybı anlamına geliyor. Ders çalışan öğrencilere bu anlamda katkıda bulunmak istedik ve kendilerine ikramlarda bulunduk. Zorlu bir sınav sürecinde yoğun bir tempoda çalışan tüm öğrenci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi. Öğrenciler ise yapılan ikramlardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek yetkililere teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.