‘Modern bir semt için adayım’

Seçim startının verildiği bu günlerde muhtar adayları da tanıtım ve seçim atmosferine girdi. Çamlıtepe mahallesi muhtar adayı Mehmet Tarhan, “Amacım modern bir semt” dedi.

Yaşam Yayın: 12 Aralık 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 12.12.2018 16:48:23
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Seçim startının verildiği bu günlerde muhtar adayları da tanıtım ve seçim atmosferine girdi. Çamlıtepe mahallesi muhtar adayı  Mehmet Tarhan, “Amacım modern bir semt”  dedi. Tarhan, Çamlıtepe’nin en büyük ve en gelişen bir semt olmasına rağmen hizmetlerden yoksun olduğunu belirterek, mahallenin başta Yaşar Kemal Kent Ormanı, taziye evi ile birçok  eksikliklerinin olduğunu söyledi. Tarhan, “ İdarecilik sorumluluğum ile birçok hizmet eksiğimizi yetkililerimizle çözeceğiz. Mahallemin seçmenlerinden hizmet için destek bekliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.