Mikrocerrahi ile beyin tümörünü aldılar

Özel Batman Dünya Hastanesi’nde, H.Ş. isimli 57 yaşındaki bayan hasta mikrocerrahi yöntemiyle sağlığına kavuştu.

Gündem Yayın: 03 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.02.2020 10:34:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Özel Batman Dünya Hastanesi’nde, H.Ş. isimli 57 yaşındaki bayan hasta mikrocerrahi yöntemiyle sağlığına kavuştu. Baş ağrısı şikayeti ile Özel Batman Dünya Hastanesi’ne başvuran hastanın beyin tümörü ameliyatı başarıyla yapıldı. Op. Dr. Mesut Kasımoğlu, gerçekleştirdiği operasyon ile ilgili şu bilgileri verdi: “Hastamız bize şuur bulanıklığı nedeni ile geldi. Hastamız ile iletişim kurulamamaktaydı ve sürekli bir uyku hali mevcuttu. Bir nevi komaya doğru gidiyordu. Acil ameliyat kararı alınarak ameliyat hazırlıklarına derhal başlandı ve bu süreçte medikal tedavi verilerek ertesi gün ameliyata alındı.

Ameliyat sonrası herhangi bir defisiti olmayan hastamızın şuuru tamamen açıldı ve ertesi gün yürütmeye başladık. Çok ciddi hastalıklar baş ağrısı gibi gündelik hayatta birçoğumuzun htiği masum şikayetler şeklinde kendini gösterebilmekte ve bu nedenle erken tanı hayat kurtarıcı olabilmektedir. Hastamızda gelişen durum da sadece baş ağrısı şikayeti ile kendini göstermiş ancak hızlı ilerleyerek iki ay içerisinde hayatı tehdit edici boyutlara ulaşmış bir tümör vakasıdır. Mikrocerrahi yöntemle tümörü çıkardıktan sonra hastamızın şuuru tekrar yerine geldi. Görmesi, işitmesi, konuşmasında herhangi bir problem yoktu. Kol ve bacaklarında kuvvet kaybı olmaması sevindirici idi. Koridorda birlikte yürümek ve hastalarımızın yüzünü böyle gülerken görmek en büyük mutluluğumuz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.