Masa tenisinde il şampiyonları belirlendi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Gençler Masa Tenisi İl Şampiyonası TPAO Eğitim Merkezinde yapıldı. 2 gün süren il birinciliği şampiyonasına 8 kız ve 11 erkek takımı katılım sağladı.

Yayın: 16 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2019 13:45:38
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Gençler Masa Tenisi İl Şampiyonası TPAO Eğitim Merkezinde yapıldı. 2 gün süren il birinciliği şampiyonasına 8 kız ve 11 erkek takımı katılım sağladı. Zevkli ve heyecanlı müsabakaların oynandığı şampiyonada dereceye giren takımlar adlarını gruplara yazdırmayı başardı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Spor Şefi Gökhan Aslan’dan ödüllerini alan takımlar Batman’ı 10-11 Ocak 2020 tarihleri arasında Muş’ta yapılacak olan grup müsabakalarında temsil edecekler. Masa Tenisi branşının Batman’ın yüz akı ve gurur branşlarından olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, katılım sağlayan ve dereceye giren tüm takımları tebrik edip başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.