Maaş promosyonu ihalesinde Türkiye rekoru

Komisyon marifetiyle yapılan Batman İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Kamu Hastanelerinde görev yapan personelin maaş promosyonu ihalesinde Türkiye rekoru kırıldı.

Gündem Yayın: 13 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 13.11.2019 17:37:16
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Komisyon marifetiyle yapılan Batman İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Kamu Hastanelerinde görev yapan personelin maaş promosyonu ihalesinde Türkiye rekoru kırıldı. Kamu Hastanelerinde görev yapan personele tek seferde ödenmek üzere 3 yıl için kişi başı en yüksek teklifi toplam 4 bin 120 TL ile veren Akbank kazandı. İhale sonrasında açıklama yapan Sağlık-Sen Şube Başkanı Maruf Yalçın, “Sağlık çalışanlarımız için verdikleri destekten dolayı başta İl Sağlık Müdürü Dr. M. Hakan Pamukçu, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı İbrahim Kara, Başkan Yardımcısı Murat Kalkan'a teşekkür ediyor, tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.