Kozluk’ta uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı

Uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla topyekun mücadele etmek, bu konuda kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla; İçişleri Bakanlığınca 81 il ve 922 ilçede aynı anda gerçekleştirilen “Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı’nda Kozluk’ta yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2020 14:43:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla topyekun mücadele etmek, bu konuda kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla; İçişleri Bakanlığınca 81 il ve 922 ilçede aynı anda gerçekleştirilen “Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı’nda Kozluk’ta yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. Kaymakamlık toplantı salonunda, Kaymakam Osman Bilici başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Ersoy, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı, İlçe Müftüsü Hasan Serçe ve daire amirleri katıldı. İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla mücadele yöntemlerini içeren sunumu ile başlayan toplantı, Kaymakam Osman Bilici’nin konuşmaları ve uyuşturucu ile mücadelede ilçede yapılan çalışmaları değerlendirmeleri ile devam etti. Uyuşturucunun aklı ve iradeyi çalıştıramaz hale getirdiğini, toplumu derinden etkileyen sosyal bir sorun ve ülkenin kanayan yarası olduğunu belirten Kaymakam Bilici; "Umut bağladığımız gençlerimizin uyuşturucu madde bağımlılığından dolayı göz göre göre hayatlar kararıyor, müptelası oldukları uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kurbanı oluyorlar. Terör kadar büyük bela haline gelen bu bağımlılığın binlerce gencimizi kıskacına aldığını görüyoruz. Her türlü bağımlılığa karşı mücadelenin kararlılıkla devam edecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.