Köy köy dolaşıyorlar

Halkların Demokratik Partisi Belediye Eşbaşkan adayları; kent merkezilerinin yanı sıra ilçe ve beldelerde yerel seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Gündem Yayın: 17 Mart 2019 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2019 15:55:22
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Halkların Demokratik Partisi Belediye Eşbaşkan adayları; kent merkezilerinin yanı sıra ilçe ve beldelerde yerel seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. HDP Batman Milletvekili Av. Ayşe Acar Başaran, İl Genel Meclis adaylarıyla birlikte köy köy dolaşarak partisinin barış, demokrasi, halkçı ve özgürlükçü politikalarını anlatıyor. HDP Batman Milletvekili Acar Başaran, bir grup partiliyle birlikte Batman merkeze bağlı; Krêdiyê, Tilmis, Receban, Bleyder, Barisil, Şikeftan, Zaxora, Zêrîyê, Qurê, Koxika, Zorava köylerine giderek yurttaşların sorunlarını dinlemekle beraber, İl Genel Meclisi işin çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini belirten HDP Batman Milletvekili Başaran, “Gittiğimiz her yerde halkımızın sıcaklığıyla karşılaşıyoruz. Halkımızın HDP’ye olan desteği giderek artıyor. Bu destek 31 Mart yerel seçimlerine daha güçlü bir şekilde yansıyacak” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.