Kesinti, kepenk açtırmıyor

Son bir aydan bu yana tekrarlanan enerji kesintileri vatandaş ve esnafı bıktırdı. Bakım arıza adı altında programsız ve duyurusuz yapılan çalışmalar tepkilere neden oluyor.

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 15.05.2019 18:16:49
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Son bir aydan bu yana tekrarlanan enerji kesintileri vatandaş ve esnafı bıktırdı. Bakım arıza adı altında programsız ve duyurusuz yapılan  çalışmalar tepkilere neden oluyor. Her hafta tekrarlanan ve kentin büyük bölümlerinde yaşanan elektrik kesintileri esnafa kepenk açtırmıyor.  Gülistan caddesi esnafları, kriz dolayısıyla iş yapamaz haldeyken kesintiler de işin tuzu-biberi oldu.  Esnaflar, “Bayrama hazırlık yaptığımız bu aralar DEDAŞ'ın azizliğinden kurulamıyoruz. Sabah dükkanımızı açamıyoruz. Saatler süren çalışmalardan siftahsız dükkanı  kapatıyoruz. DEDAŞ bu keyfi uygulamadan vazgeçsin" dediler

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.