İsveç'teki Batmanlı hasta yurda getiriliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsveç'te Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyen Emrullah Gülüşken için ambulans uçak gönderilmesi talimatı verdi.

Gündem Yayın: 26 Nisan 2020 - Pazar - Güncelleme: 26.04.2020 12:43:26
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsveç'te Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyen Emrullah Gülüşken için ambulans uçak gönderilmesi talimatı verdi. Geçmiş olsun dileklerini ileten Sağlık Bakanı Koca, Emrullah Gülüşken'in çocuklarıyla  Türkiye'ye getirilmesi için babası Gülüşken'in sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

 

Bakan Koca yaptığı paylaşımda; “Sevgili Leyla, sesini duyduk. Ambulans uçağımız saat 06.00'da havalanıyor, İsveç'e geliyoruz. Tüm Türkiye, böyle bir dönemde, uzakta olmanıza üzüldük. Baban için hastanemiz, hekimlerimiz hazır. Cumhurbaşkanımızın, bütün halkımızın geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Çok sevgiler" ifadelerini kullandı. Öte yandan Türkiye’den giden  ambulans uçak, Batmanlı aileye şu dakikalarda ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Malmö havaalanından alıp havalandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.