İşçiler beton bloklarının altında kaldı 2 ağır yaralı

Batman Çamlıtepe Mahallesi Beşikçi Caddesi üzerinde inşaat çalışması sırasında meydana gelen iş kazasında 2 işçi devrilen beton bloklarının altında kalarak ağır yaralandı.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 24.10.2018 15:40:34
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Batman Çamlıtepe Mahallesi Beşikçi Caddesi üzerinde inşaat çalışması sırasında meydana gelen iş kazasında 2 işçi devrilen beton bloklarının altında kalarak ağır yaralandı. Beton blokları taşıyan iş makinesi ile beton blokları indirecek olan vinç çarpıştı. Çarpışma esnasında devrilen beton bloklar altında kalan Müslüm Akgün ve Rıdvan isimli iki işçi ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri de yaralıları kurtarmak için seferber oldu. İşçilerin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.