İlim Yayma önemli seminerlere imza atıyor

İlim Yayma Cemiyeti Batman Şubesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Batmanlı Prof. Dr. Abdurrahman Candan'ı söyleşide ağırladı.

Yaşam Yayın: 04 Ocak 2022 - Salı - Güncelleme: 04.01.2022 11:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yazın düzenledikleri gezi etkinlikleriyle gençlere hem gezme, hem de öğrenme imkanı sunan İlim Yayma Cemiyeti, kışın soğuk günlerini de fırsata çevirerek önemli seminerlere imza atıyor. Geçtiğimiz ay başlayan söyleşi programların ilkinde "Müslümanların Tarihi" konulu konferansta Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma'yı konuk eden İlim Yayma, bu kez de Memur-Sen Konferans Salonu'nda Abdurrahman Candan'ı ağırladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği "Dijital para bitcoin" hakkında önemli bilgiler veren Candan, hemşehrileriyle birlikte olmaktan dolayı da ayrıca mutlu olduğunu belirtti.  Soğuk kış günlerine özel kapalı alan programlarına devam edeceklerini belirten İlim Yayma Cemiyeti Batman Şube Başkanı Muhammed Şah Yiğit, "Yaz aylarını birbirinden verimli gezi programlarıyla tamamladık. Kış aylarında da haftalık sohbet toplantılarımızın yanı sıra, alanında uzman olan hocalarımızı vatandaşlarımızla buluşturarak bilgi dolu söyleşiler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, yoğun katılımlı ve bir o kadar da önemli eğitim seminerini tamamladık. Kıymetli hocamıza ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bilgi dolu etkinliklerimize aylık düzenli olarak devam edeceğiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.