Fiyat denetimlerinde çifte kontrol

Batman Belediyesi, Batman Defterdarlığı ve Batman İl Ticaret Müdürlüğü görevlilerinden oluşan ekip, sebze ve meyve satış fiyatlarıyla ilgili denetim çalışmasıyla çifte kontrolde bulundu.

Gündem Yayın: 27 Şubat 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 27.02.2019 17:10:02
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

 Vatandaşların en uygun fiyattan sebze ve meyve ürünlerini temin edebilmeleri için düzenli olarak denetimlere çıkan ekipler bu gün hem market ve AVM’lerin manav reyonunda hem de semt pazarında çalışmalar yürüttü. Denetimlerini belli periyotlarla düzeli olarak sürdüren ekipler, gidilen adreslerde sebze ve meyve satışlarında esnaflarının fiyat uygulamalarını kontrol ediyor.  Denetimlerde halka satılan ürünlerin hal alış ve halka satış fiyatları arasındaki fiyat farkı inceleniyor. Sebze ve meyve fiyatlarında abartılı kar ve haksız kazanç sağlama girişiminde bulunabileceklere göz açtırmamak için gerçekleştirilen denetimlerde. Faturalar üzerinden incelemeler gerçekleştiriliyor. Denetimlere, Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra İl Ticaret Müdürlüğü ve Defterdarlıktan görevliler eşlik ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.