Esnaf kesintilerin son bulmasını istedi

Batman'ın en işlek caddelerinden biri olan Gülistan caddesindeki esnaflar, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olduklarını belirterek yaşanan sorunun giderilmesini istediler.

Gündem Yayın: 11 Haziran 2019 - Salı - Güncelleme: 11.06.2019 17:01:51
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Batman'ın en işlek caddelerinden biri olan Gülistan caddesindeki esnaflar, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olduklarını belirterek yaşanan sorunun giderilmesini istediler. Ramazan ayından bu yana ardı arkası gelmeyen elektrik kesintileri esnafı çileden çıkardı. Son günlerde sıklaşan ve esnafı zor durumda bırakan elektrik kesintileri nedeniyle DEDAŞ'ı ziyaret eden Gülistan caddesi esnafları, "Elektrik kesintilerinden dolayı işyerimizi açamıyoruz. Arada bir kesintilere hoşgörü ile  bakıyoruz ama sürekli olarak ve gelenek haline gelen kesinti ile arızalardan işyerimizi açamaz hale geldik. Dicle EDAŞ'ın bu duyarsızlığına anlam veremedik" dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.