Dünya Kudüs gününde meydanlardaydılar

Batman’da İslami STK’lar tarafından Dünya Kudüs Günü ve Mavi Marmara katliamının yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kitlesel basın açıklamasında, “Kudüs’ün hürriyeti için mücadele edilmesi” çağrısında bulunuldu.

Gündem Yayın: 02 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 02.06.2019 14:40:15
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman’da İslami STK’lar tarafından Dünya Kudüs Günü ve Mavi Marmara katliamının yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kitlesel basın açıklamasında, “Kudüs’ün hürriyeti için mücadele edilmesi” çağrısında bulunuldu. 1979 yılından beri Ramazan ayının son Cuma gününde tüm dünya Müslümanları tarafından kutlanan Dünya Kudüs Günü ve Mavi Marmara katliamının yıl dönümü münasebetiyle Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi ve Özgür Kudüs Platformu tarafından kitlesel basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklamasına Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu da destek verdi. Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde “Kudüs’ün Özgürlüğü Ümmetin Özgürlüğüdür” sloganıyla yapılan basın açıklamasına; siyasi parti ve STK temsilcileri, âlimler, kanaat önderleri ile kalabalık bir kitle katıldı. Öte yandan göstericiler tarafından İsrail ve Amerika bayrakları yakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.