Down sendromlu çocuklara hediye

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Akif Gür, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Down Sendromlu Melekler Derneğini (DOSEM) ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 24 Mart 2019 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2019 16:24:39
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Ziyarette, down sendromlu çocuklarla yakından ilgilenen Özdemir ve Gür, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Özdemir, down sendromuna dikkat çekmek, toplumda bir farkındalık oluşturmak amacıyla down sendromlu çocukların eğitim gördüğü merkezi ziyaret ettiklerini dile getirerek, "Burada eğitim gören çocuklarımızı sevdik. Onlar da bizi sevdiler. Çocuklarımızın eğitim gördükleri mekanları yerinde görme fırsatımız oldu. Çocuklarımızın sadece yılda, ayda ve bir günde kutlanan etkinliklerde değil, her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" dedi. İl Başkanı Gür de, "Onlar bizim evlatlarımız ve onların hayatlarını kolaylaştırma çabasındayız. Her daim olduğu gibi el ele gönül gönüle çocuklarımıza hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.