DİSK/Genel İş Sendikasından Eş Başkanlara ziyaret

DİSK/Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) Genel Merkez yöneticileri ile Batman Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 19 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 19.06.2019 13:30:12
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

DİSK/Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) Genel Merkez yöneticileri ile Batman Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret etti. Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Doğru ve Batman Şube Başkanı Ozan Ataca ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, bir süre sendika yöneticileriyle sohbet etti. Batman Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar ve sendikal çalışmaların yanı sıra ülke genelinde yaşanan sorunların da ele alındığı ziyarette Eş Başkanlar, yapılan ziyareti anlamlı bulduklarını ifade ederek konuklarına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.