Destek amaçlı portre siparişi

Eğitimine destek amaçlı Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’dan resim siparişi alan Batmanlı öğrenci İslam Bölümcü, hazırladığı portreleri Eş Başkanlara takdim etti.

Yaşam Yayın: 13 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.02.2020 09:08:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Eğitimine destek amaçlı Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’dan resim siparişi alan Batmanlı öğrenci İslam Bölümcü, hazırladığı portreleri Eş Başkanlara takdim etti. Batmanlı öğrenci İslam Bölümcü, eğitim giderlerini karşılamak için kendisine destek amaçlı resim siparişi veren Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’a karakalem çalışmasıyla yaptığı portre resimlerini verdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşım ile eğitim giderlerini karşılamak için resim siparişi almak isteyen Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Görsel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 3. sınıf öğrencisi Batmanlı İslam Bölümcü’ye Eş Başkanlar destek amaçlı resim siparişinde bulunmuştu. Bir hafta süren çalışma sonucu karakalem çizim yöntemi ile Eş Başkanların portre resimlerini çizen Batmanlı resim öğrencisi İslam Bölümcü, Eş Başkanları makamlarında ziyaret ederek portre resimlerini takdim ederek, kendisine destek olan ve eğitim konusunda duyarlılık gösteren Eş Başkanlara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.