DEMOKRAT PARTİ NABIZ YOKLADI

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Göç ve Sosyal Politikalar Başkanı İlay Aksoy, Teşkilat Başkan Yardımcısı Sedat Ergen ile GİK üyesi Zafer Hamamizade Güneydoğu illerinde nabız yokladı.

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 18.05.2022 16:31:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Göç ve Sosyal Politikalar Başkanı İlay Aksoy, Teşkilat Başkan Yardımcısı Sedat Ergen ile GİK üyesi Zafer Hamamizade Güneydoğu illerinde nabız yokladı. Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Malatya illerindeki ziyaretlerini sürdüren Demokrat Parti yöneticileri Batman'da da STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Batman'daki STK, Esnaf Odaları ve vatandaşlarla bire bir görüşen heyet, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntının gündemin ilk maddeleri arasında yer aldığını belirtti. Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Güneş ve Merkez İlçe Başkanı Nurettin Önder, ''Parti yöneticilerimizin Batman ziyaretinde esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemek amacıyla Batman'ı ziyarette bulundular. Tüm bölgede ve ülkemizde olduğu gibi tek Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri ne yazık ki ekonomik sıkıntı ve işsizlik olduğudur. Batmanlı hemşerilerimizin parti yöneticilerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.