DARTÇILAR TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dart il temsilciliğinin birlikte organize ettiği il şampiyonasının ardından Batman’ı Gaziantep’te yapılan bölge şampiyonasında temsil eden dartçılar başarıyla döndüler.

Gündem Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 11:30:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dart il temsilciliğinin birlikte organize ettiği il şampiyonasının ardından Batman’ı Gaziantep’te yapılan bölge şampiyonasında temsil eden dartçılar başarıyla döndüler. Türkiye Bölge şampiyonasına 9 sporcuyla katılım sağlayan Dart takımından erkeklerde Baran Gökalp ve büyük bayanlarda Zilan Kılıcı kategorilerinde Türkiye 3.sü oldu. Erkek ve bayanlarda Türkiye üçüncülüğünün çıkmasının sevindirici olduğunu belirten Dart İl Temsilcisi Ömer Durmaz, hedeflerinin Türkiye birinciliği olduğunu söyledi. Durmaz; “Şampiyonluğu kıl payı ve şansız atışlardan sonra kaybettik. Birinciliği hak etmiştik. Ancak şans bizden yana olmadı. Daha çok çalışıp, Batman adına hak ettiğimiz Türkiye derecelerini almaya devam edeceğiz” diye konuştu. Dart takımını tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise, Batman’ın her alanda adından söz ettirmeyi başardığını ve bunun devamının gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.