Çayda kaybolan genç bulunamadı

Batman'da önceki gün ikindi saatlerinde balık tutmak için Batman Çayına girip kaybolan genç bulunamadı.

Gündem Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 19:10:18
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Batman'da önceki gün ikindi saatlerinde balık tutmak için Batman Çayına girip kaybolan genç bulunamadı. Süleyman Çelik (19) adındaki gencin bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Olay Batman merkeze bağlı Bıçakçı (Kerikê) köyü mevkiinde Batman Çayında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Süleyman Çelik isimli genç, balık tutmak için girdiği Batman Çayında kayboldu. Durumu fark eden çevredekiler, jandarma, 112 Acil Servis ekipleri, Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı Dalgıç Ekipleri ve AFAD'a bildirdi. Ekipler gencin bulunması için çalışma başlattı. Akşam karanlık çökünceye kadar çalışmalar devam etti. Sabahın ilk ışıklarında Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı Dalgıç Ekipleri ile AFAD ekipleri tarafından arama çalışmaları devam etti. Çalışmalara Bitlis-Tatvan Dalgıç Polis Ekipleri de destek veriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.