‘Bu şehir hepimizin’

Kentin genel temizliği konusunda günlük rutin temizlik hizmetlerini aksatmadan sürdüren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanmış program kapsamında her hafta farklı mahalleleri özel temizlik ekibiyle detaylı temizlikten geçiriyor.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 16.07.2019 14:16:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kentin genel temizliği konusunda günlük rutin temizlik hizmetlerini aksatmadan sürdüren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanmış program kapsamında her hafta farklı mahalleleri özel temizlik ekibiyle detaylı temizlikten geçiriyor.Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu hafta Petrolkent, Seyitler, Kuyubaşı TOKİ, Çamlıtepe, Gültepe, Pınarbaşı, Kültür, Hilal, Bayındır, Memur Sen TOKİ, Çamlıca Mahallelerinde yürüttükleri özel temizlik çalışmalarını kentin tamamına yayıyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, 2 çöp toplama aracı, 2 kamyon, 2 süpürge aracı, 1 çöp taksi, 1 kepçe ve 22 temizlik personel ile gerçekleştirilen çalışmalarda caddeler,sokaklar, boş arsalar atıl durumdaki alanlar büyük bir titizlikle temizleniyor. Ekiplere makine desteği sunan süpürge aracı ise cadde ve kaldırım diplerini çöplerden arındırıyor. Mahalle sakinleri, Belediyenin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirirken, Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, “Batman kent genelindeki temizliği önemsiyoruz. Her geçen gün kentimiz daha da güzel olacak. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirirken halkımızın da kentimize sahip çıkarak temizlik konusunda daha hassas davranmasını bekliyoruz. Bu şehir hepimizin, bu kentte birlikte yaşıyoruz” açıklamasında bulundu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.