Belediye Personel Anonim Şirketi toplandı

Batman Belediyesi Personel Anonim Şirketi yönetim kurulu Eş Başkanların Başkanlığında şirket binasında olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 28 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 28.05.2019 12:58:28
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Batman Belediyesi Personel Anonim Şirketi yönetim kurulu Eş Başkanların Başkanlığında şirket binasında olağan toplantısını gerçekleştirdi. 1 Nisan 2018 tarihinde kurulan Batman Belediyesi Personel A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısını Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz başkanlığında gerçekleştirdi. Batman Belediyesi'nin değişik birimlerinde 1555 çalışanı bulunan Personel Anonim Şirketi'nin önceki gün Belediye ek binasında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, personellerle ilgili yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Mevzuatın ön gördüğü konuların görüşüldüğü toplantıda, işçilerin çalışma koşulları, işçilerin kazanılan hakları, şirketin işleyişi gibi konuların gündemde olduğu belirtildi. Yönetim Kurulu Başkanı Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın başkanlığındaki toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.